Aanmelden -

Aanmelden

Aanmelden

Welkom bij Voetbalvereniging Amstenrade

Wij zijn blij dat jij bij onze vereniging wilt komen voetballen. Veel voetbalplezier en succes als speler van Voetbalvereniging Amstenrade.

Via deze pagina van de KNVB
is het mogelijk om je aan te melden als lid van Voetbalvereniging Amstenrade.De aanmelding wordt rechtstreeks doorgestuurd naar Appie Raaijmakers, onze secretaris. Appie zorgt ervoor dat de juiste persoon binnen onze vereniging contact opneemt met het nieuwe lid en-/of  de ouders, vervolgens volgt een welkomstmail en een persoonlijk gesprek, de welkomstmail en het persoonlijke gesprek zorgen voor een juiste introductie bij onze vereniging.

Het spelen van wedstrijden is pas mogelijk wanneer men lid is van de KNVB. Verder is ieder lid van 11 jaar en ouder verplicht een geldige digitale spelerspas te hebben. Spelers kunnen zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app.

Via de pagina contributie is meer informatie terug te vinden over de tarieven en werkwijze die Voetbalvereniging Amstenrade hanteert.

Let op!

Wanneer je in de afgelopen drie jaar bij een andere vereniging hebt gevoetbald, moet de oude vereniging zorgdragen voor het vrijgeven van je overgang naar onze vereniging, zonder de toestemming van de oude vereniging is het niet mogelijk om lid te worden van Voetbalvereniging Amstenrade. Appie Raaijmakers zal namens Voetbalvereniging Amstenrade het overschrijvingsverzoek digitaal aanvragen, bij een blokkade neemt hij contact met jou op.

Wedstrijdkleding

Tijdens wedstrijden komen onze teams uit in uniforme wedstrijdkleding. Het wedstrijdshirt wordt door de vereniging ter beschikking gesteld. Spelers dienen zelf een wit broekje en oranje/witte sokken aan te schaffen. Deze zijn, evenals de clubtrainingspakken, verkrijgbaar bij 
Sport 2000 Parkstad gevestigd aan de Wiebachstraat 77A te Kerkrade (tegenover het Parkstad Limburg Stadion).

Vragen m.b.t. het bovenstaande? Neem dan contact op met Appie Raaijmakers via voetbalverenigingamstenrade@hotmail.com

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!