Wordt u onze nieuwe sponsor?

 

Voetbalvereniging Amstenrade (VVA) is een unieke levendige voetbalclub, met een sterke regionale binding. Met ruim 400 leden is de club de grootste binnen de gemeente Schinnen/Beekdaelen Jaarlijks bezoeken duizenden mensen onze thuishaven, Sportpark De Gyselaar en de door ons georganiseerde activiteiten.

Voor iedereen

 

VVA is een echte familieclub. Wij zijn niet alleen gericht op de selectieteams maar ook op de ‘breedtesport’. " VV Amstenrade zijn we allemaal" en sportieve en recreatieve prestaties gaan hand in hand. 

 

Ruime exposure

 

Als sponsor bieden wij u een maximale uitdraging van uw naam/producten/diensten. Met uw bijdrage geeft u tevens aan maatschappelijk betrokken te zijn en sport toegankelijk te willen maken voor iedereen. Samen stimuleren wij groei, talent en voetbalplezier. U draagt bij aan activiteiten waarbij mensen en met name de jeugd elkaar kan ontmoeten en samenwerken. VV Amstenrade biedt u een originele en passende tegenprestatie. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen met ons.

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij VV Amstenrade als sponsor op te treden. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een reclamebord van uw bedrijf langs het hoofdveld. Voor de verschillende standaard sponsormogelijkheden verwijzen wij u graag naar de onderstaande tabel.

 

Naast de genoemde standaard sponsormogelijkheden zijn er uiteraard ook andere manieren om de vereniging te steunen. Ook voor u als particulier die de club een warm hart toedraagt. U kunt ook optreden als project- sponsor; kleding- of materiaalsponsor (trainingspakken, tassen , pionnen, hesjes, doelen, ballen etc.) of door het leveren van andere diensten/middelen die de club nodig heeft t.b.v. haar terrein/accommodatie.

 

Mocht u over het bovenstaande een vraag hebben of een ander voorstel willen doen, neem dan gerust contact op met een van de volgende sponsorcommissieleden. Wij horen graag van u.

A. Spierings - 0630421655,

R. Maessen - 0610501026,

T. Aussems - 0628269939,

H. Mobers - 0622522985

Standaard sponsor mogelijkheden