VV Amstenrade verplicht zich uw privacy te beschermen en neemt haar verantwoordelijkheid met betrekking tot de veiligheid van ledeninformatie heel serieus. We zullen duidelijk en transparant zijn over de informatie die we verzamelen en wat we met die informatie zullen doen.

Dit beleid beschrijft het volgende:

Welke persoonlijke gegevens we over u verzamelen en verwerken in verband met uw relatie met ons als lid en uw gebruik van onze website en mobiele applicaties;

  • Waar we gegevens vandaan halen;

  • Wat we met deze gegevens doen;

  • Hoe we gegevens opslaan;  

Alle persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt in overeenstemming met de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming.  

Welke gegevens verzamelen wij?

Persoonsgegevens omvatten alle informatie met betrekking tot u waarmee wij u kunnen identificeren, zoals uw naam, geboortedatum en contactgegevens.

We kunnen persoonsgegevens van u verzamelen wanneer u lid wordt van onze vereniging of wanneer u contact met ons opneemt.

We kunnen de volgende categorieën informatie verzamelen:  

a.    Naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum

b.    Informatie die u met ons deelt via brieven, e-mails, telefoongesprekken en sociale media.

Waar gebruiken wij deze gegevens voor?

Wij gebruiken deze gegevens voor het inschrijven in onze ledenadministratie en de aanmelding bij de KNVB. Daarnaast gebruiken we de contactgegevens voor communicatie richting onze leden, dat kan via e-mail, brieven of telefonisch.

Hoe slaan we deze gegevens op?

De persoonsgegevens en contactgegevens van leden worden in onze ledenadministratie opgeslagen. Wij leggen deze gegevens vast in Sportlink. Sportlink Club is de software die de KNVB gebruikt voor al haar leden. We zullen uw gegevens niet langer bewaren dan nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Wanneer we uw persoonlijke gegevens niet langer nodig hebben, zullen we deze veilig verwijderen of vernietigen.

Sportlink heeft al haar apps inmiddels voorzien van functies en uitleg over de bewaking van de privacyaspecten. Tevens zijn in de Sportlink voorwaarden alle aspecten van de zogenoemde bewerkersovereenkomst al opgenomen. De KNVB en een bij de KNVB aangesloten club (en dus VV Amstenrade) hoeven dus onderling, voor wat betreft het over en weer verstrekken van (persoons)gegevens via de systemen van Sportlink, geen be- of verwerkersovereenkomst te sluiten. Deze verstrekkingen worden namelijk niet beschouwd als verstrekkingen aan derden in de zin van privacywetgeving ( https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/regels-bepalingen/wetgeving/privacy ).

De verwerkers-overeenkomst / statement met betrekking tot onze webhost kan gevonden worden via: https://www.wix.com/about/privacy-dpa-users .

Beeldmateriaal.

VV Amstenrade kan foto's of video's maken van voetbalgerelateerde activiteiten of activiteiten die door de voetbalvereniging georganiseerd worden. Deze foto's kunnen op de website van de vereniging of op social media van de voetbalvereniging geplaatst worden. Op ons sportcomplex wordt men gewezen op het feit dat er mogelijke opnames/foto's gemaakt kunnen worden. Iedereen die hier bezwaar tegen heeft, kan dit melden bij de secretaris.

Data Lek

Een datalek is een inbreuk op de beveiliging van persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij persoonsgegevens gelekt zijn. Als er binnen de vereniging een datalek optreedt zal het incident binnen 72 uur gemeld worden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Meer informatie over de AVG (ALgemene Verordening Gegevensbescherming) kun je vinden op: https://avgverenigingen.nl. 

thumbnail_sportdoc3.jpg
Boels Rental-2.jpg
thumbnail_masita.png
thumbnail_sellslogo.png
Knipsel1.JPG
Knipsel2.JPG
  • Facebook Social Icon

Follow Us